| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
ceptemsnadmin Site Admin
|
Tarih: Pts Ekm 09, 2006 3:38 pm Mesaj konusu: Java 2.0 Version |
|
|
|
Samsung SGH-D500
Samsung SGH-D600
Samsung SGH-D820
Samsung SGH-D830
Samsung SGH-D900
Samsung SGH-E900
Samsung SGH-X700
Samsung SGH-X820
Samsung SGH-Z400
Samsung SGH-Z540
Eğer bu listeye eklememiz gerektiğini düşündüğünüz telefon modelleri varsa lütfen bizi bilgilendirin. |
|
| Başa dön |
|
|
muhasebeci1008
|
Tarih: Prş Şub 15, 2007 6:55 pm Mesaj konusu: z400 ilk mesajı gönderemiyorum |
|
|
|
| samsung z 400 telefonumda msn kuruldu.oturum açıldı.ancak bana mesaj gelmezse benim yazdıklarım gitmiyor. yardım ederseniz sevinirim |
|
| Başa dön |
|
|
sezgingcr
|
Tarih: Pzr Şub 25, 2007 8:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| merhaba ben samsung e250 almayı düşünüyorum telefonun bütün özellikleri çok iyi ama kafamdaki soru işareti msn programı çalışıyomu ? şimdiden teşekkürler bu arada telefon piyasaya yeni çıktı sayılır.. |
|
| Başa dön |
|
|
emrahkaratepe
|
Tarih: Sal Mar 06, 2007 10:00 am Mesaj konusu: Re: Java 2.0 Version |
|
|
|
| ceptemsnadmin yazmış: | Samsung SGH-D500
Samsung SGH-D600
Samsung SGH-D820
Samsung SGH-D830
Samsung SGH-D900
Samsung SGH-E900
Samsung SGH-X700
Samsung SGH-X820
Samsung SGH-Z400
Samsung SGH-Z540
Eğer bu listeye eklememiz gerektiğini düşündüğünüz telefon modelleri varsa lütfen bizi bilgilendirin. |
samsung sgh-e 250 şu an en çok satan model.. eklenirse ii olur. bağlanamıyorum javası olduğu halde.... |
|
| Başa dön |
|
|
timeslord
|
Tarih: Cum Mar 09, 2007 1:23 pm Mesaj konusu: samsung e250 |
|
|
|
lütfen bunuda desteklenen modellere ekleyin arkadaşlar dediği gibi en çok satan telefon bu şuan türkiye  |
|
| Başa dön |
|
|
kuday73
|
Tarih: Cmt Mar 10, 2007 6:54 pm Mesaj konusu: E 250 LÜTFEN AMAAAAAAAA |
|
|
|
yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar. _________________ e 250 de çalıştırabilen ve ankarada olan varsa görüşmek isterimki benim telefonuda ayarlamama yardımcı olsun.. |
|
| Başa dön |
|
|
ceptemsnadmin Site Admin
|
Tarih: Pzr Mar 11, 2007 11:43 pm Mesaj konusu: Re: E 250 LÜTFEN AMAAAAAAAA |
|
|
|
| kuday73 yazmış: | | yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar. |
Telefonunuza uyumlu CepteMSN kurulum dosyasını wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz. Samsung SGH-E250 model telefonlar için GPRS internet ayarları aşağıdaki gibi yapılabilir:
1. Menü > Tarayıcı > Profil ayarları dizinine girerek boş bir profil seçin. Profil adını belirleyin. Proxy'yi devre dışı bırakın. GPRS ayarları'na girerek Proxy I.P: 0.0.0.0, APN: internet olarak ayarlayın.
2. Bu yeni profil ayarını kaydettikten sonra Menü > Tarayıcı > Geçerli profil dizinine girerek yarattığınız profili seçin.
3. Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve Sçnklr'e basın. Şebeke ayarlarını seçtikten sonra APN ayarının "internet", Proxy ayarının ise "devre dışı" olarak belirlendiğinden emin olun. |
|
| Başa dön |
|
|
kuday73
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 10:17 am Mesaj konusu: hali hazırda ordamısınız |
|
|
|
eğer mesajımı hemen okursanız msn dende görüşelim.
birde daha kaç kontör harcıcam onu bileyim. harcadıklarım oturdu yüreğimede.. _________________ e 250 de çalıştırabilen ve ankarada olan varsa görüşmek isterimki benim telefonuda ayarlamama yardımcı olsun.. |
|
| Başa dön |
|
|
kuday73
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 10:20 am Mesaj konusu: TEKRAR MERHABA |
|
|
|
| ceptemsnadmin yazmış: | | kuday73 yazmış: | | yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar. |
Telefonunuza uyumlu CepteMSN kurulum dosyasını wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz. Samsung SGH-E250 model telefonlar için GPRS internet ayarları aşağıdaki gibi yapılabilir:
1. Menü > Tarayıcı > Profil ayarları dizinine girerek boş bir profil seçin. Profil adını belirleyin. Proxy'yi devre dışı bırakın. GPRS ayarları'na girerek Proxy I.P: 0.0.0.0, APN: internet olarak ayarlayın.
2. Bu yeni profil ayarını kaydettikten sonra Menü > Tarayıcı > Geçerli profil dizinine girerek yarattığınız profili seçin.
3. Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve Sçnklr'e basın. Şebeke ayarlarını seçtikten sonra APN ayarının "internet", Proxy ayarının ise "devre dışı" olarak belirlendiğinden emin olun. |
EĞER ANKARADAYSANIZ BU İŞİ SİZ YAPSANIZ. YANLIŞ ŞEYLER YAPMAK İSTEMİYORUMDA. _________________ e 250 de çalıştırabilen ve ankarada olan varsa görüşmek isterimki benim telefonuda ayarlamama yardımcı olsun.. |
|
| Başa dön |
|
|
ceptemsnadmin Site Admin
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 11:17 am Mesaj konusu: Re: TEKRAR MERHABA |
|
|
|
| kuday73 yazmış: | | ceptemsnadmin yazmış: | | kuday73 yazmış: | | yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar. |
EĞER ANKARADAYSANIZ BU İŞİ SİZ YAPSANIZ. YANLIŞ ŞEYLER YAPMAK İSTEMİYORUMDA. |
Ankara'da değilim, ayrıca bu ayarları yapmak gerçekten çok kolay.. |
|
| Başa dön |
|
|
kuday73
|
Tarih: Pts Mar 12, 2007 11:58 am Mesaj konusu: Re: TEKRAR MERHABA |
|
|
|
Ankara'da değilim, ayrıca bu ayarları yapmak gerçekten çok kolay..[/quote]
msn den görüşelim. yardım bekliyorum.
kuday73@hotmail.com
eklerken mesaj kısmına ceptemsn den derseniz sevinirim. _________________ e 250 de çalıştırabilen ve ankarada olan varsa görüşmek isterimki benim telefonuda ayarlamama yardımcı olsun.. |
|
| Başa dön |
|
|
ergin_1907
|
Tarih: Cum Nis 20, 2007 2:54 pm Mesaj konusu: ;) |
|
|
|
| bu ayarları yaptım oldu e250 kullanıyorum oldukcada güzel burda admin kardeş herkeze yardımcı olmaya çalışıyo nitekim doğru bilgiler veriyo ama gördüğüm kadarıyla onunla kaba dilde konuşuluyo emeğine sağlık kardeş [/b] |
|
| Başa dön |
|
|
uysalsinan
|
Tarih: Sal Nis 24, 2007 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| arkadaşlar bana msn programını nasıl ata bilecegim konusun da yardım cı olabilirmisiniz TESEKKÜRLER..... |
|
| Başa dön |
|
|
bozbey
|
Tarih: Sal May 01, 2007 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
|
selamun aleyküm
Arkadaşlar samsung x640 telefonum var ve ceptemsn ye nasıl bağlanabilirim . Listede telefonumun markası yok . eklenmesini talep ediyorum . |
|
| Başa dön |
|
|
system_24
Kayıt: 06 Arl 2006 Mesajlar: 125 Konum: Ceptemsn Moderatör
|
Tarih: Pzr May 13, 2007 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| bozbey yazmış: | selamun aleyküm
Arkadaşlar samsung x640 telefonum var ve ceptemsn ye nasıl bağlanabilirim . Listede telefonumun markası yok . eklenmesini talep ediyorum . |
wap.ceptemsn.com'dan programı indirin.
Telefonunuzda calısıyorsa bir problem yok demektir.
Ancak wap.ceptemsn.com adresini web'e degil telefonunuzun wap tarayıcısına yazacaksınız. |
|
| Başa dön |
|
|