Java 2.0 Version

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    ceptemsn Forum Ana Sayfa // Desteklenen modeller
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ceptemsnadmin
Site Admin

MesajTarih: Pts Ekm 09, 2006 3:38 pm    Mesaj konusu: Java 2.0 Version Alıntıyla Cevap Gönder
Samsung SGH-D500
Samsung SGH-D600
Samsung SGH-D820
Samsung SGH-D830
Samsung SGH-D900
Samsung SGH-E900
Samsung SGH-X700
Samsung SGH-X820
Samsung SGH-Z400
Samsung SGH-Z540

Eğer bu listeye eklememiz gerektiğini düşündüğünüz telefon modelleri varsa lütfen bizi bilgilendirin.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
muhasebeci1008

MesajTarih: Prş Şub 15, 2007 6:55 pm    Mesaj konusu: z400 ilk mesajı gönderemiyorum Alıntıyla Cevap Gönder
samsung z 400 telefonumda msn kuruldu.oturum açıldı.ancak bana mesaj gelmezse benim yazdıklarım gitmiyor. yardım ederseniz sevinirim
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
sezgingcr

MesajTarih: Pzr Şub 25, 2007 8:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
merhaba ben samsung e250 almayı düşünüyorum telefonun bütün özellikleri çok iyi ama kafamdaki soru işareti msn programı çalışıyomu ? şimdiden teşekkürler bu arada telefon piyasaya yeni çıktı sayılır..
Başa dön
emrahkaratepe

MesajTarih: Sal Mar 06, 2007 10:00 am    Mesaj konusu: Re: Java 2.0 Version Alıntıyla Cevap Gönder
ceptemsnadmin yazmış:
Samsung SGH-D500
Samsung SGH-D600
Samsung SGH-D820
Samsung SGH-D830
Samsung SGH-D900
Samsung SGH-E900
Samsung SGH-X700
Samsung SGH-X820
Samsung SGH-Z400
Samsung SGH-Z540

Eğer bu listeye eklememiz gerektiğini düşündüğünüz telefon modelleri varsa lütfen bizi bilgilendirin.

samsung sgh-e 250 şu an en çok satan model.. eklenirse ii olur. bağlanamıyorum javası olduğu halde....
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
timeslord

MesajTarih: Cum Mar 09, 2007 1:23 pm    Mesaj konusu: samsung e250 Alıntıyla Cevap Gönder
lütfen bunuda desteklenen modellere ekleyin arkadaşlar dediği gibi en çok satan telefon bu şuan türkiye Smile
Başa dön
kuday73

MesajTarih: Cmt Mar 10, 2007 6:54 pm    Mesaj konusu: E 250 LÜTFEN AMAAAAAAAA Alıntıyla Cevap Gönder
yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar.
ceptemsnadmin
Site Admin

MesajTarih: Pzr Mar 11, 2007 11:43 pm    Mesaj konusu: Re: E 250 LÜTFEN AMAAAAAAAA Alıntıyla Cevap Gönder
kuday73 yazmış:
yahu nolur e 250 dede çalıştıran birileri çıksında beni + masraftan kurtarsın nolurrrr. lütfen amaaaa. acil bekliyoruz E250 kullanıcıları adına selamlar.

Telefonunuza uyumlu CepteMSN kurulum dosyasını wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz. Samsung SGH-E250 model telefonlar için GPRS internet ayarları aşağıdaki gibi yapılabilir:

1. Menü > Tarayıcı > Profil ayarları dizinine girerek boş bir profil seçin. Profil adını belirleyin. Proxy'yi devre dışı bırakın. GPRS ayarları'na girerek Proxy I.P: 0.0.0.0, APN: internet olarak ayarlayın.

2. Bu yeni profil ayarını kaydettikten sonra Menü > Tarayıcı > Geçerli profil dizinine girerek yarattığınız profili seçin.

3. Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve Sçnklr'e basın. Şebeke ayarlarını seçtikten sonra APN ayarının "internet", Proxy ayarının ise "devre dışı" olarak belirlendiğinden emin olun.
Başa dön
kuday73

MesajTarih: Pts Mar 12, 2007 10:17 am    Mesaj konusu: hali hazırda ordamısınız Alıntıyla Cevap Gönder
eğer mesajımı hemen okursanız msn dende görüşelim.
birde daha kaç kontör harcıcam onu bileyim. harcadıklarım oturdu yüreğimede..
kuday73

MesajTarih: Pts Mar 12, 2007 10:20 am    Mesaj konusu: TEKRAR MERHABA Alıntıyla Cevap Gönder
ceptemsnadmin yazmış:
kuday73 yazmış:

Telefonunuza uyumlu CepteMSN kurulum dosyasını wap.ceptemsn.com adresinden indirebilirsiniz. Samsung SGH-E250 model telefonlar için GPRS internet ayarları aşağıdaki gibi yapılabilir:

1. Menü > Tarayıcı > Profil ayarları dizinine girerek boş bir profil seçin. Profil adını belirleyin. Proxy'yi devre dışı bırakın. GPRS ayarları'na girerek Proxy I.P: 0.0.0.0, APN: internet olarak ayarlayın.

2. Bu yeni profil ayarını kaydettikten sonra Menü > Tarayıcı > Geçerli profil dizinine girerek yarattığınız profili seçin.

3. Menü > Uygulamalar > Java Dünyası dizinine girerek CepteMSN uygulamasının üzerine gelin ve Sçnklr'e basın. Şebeke ayarlarını seçtikten sonra APN ayarının "internet", Proxy ayarının ise "devre dışı" olarak belirlendiğinden emin olun.

EĞER ANKARADAYSANIZ BU İŞİ SİZ YAPSANIZ. YANLIŞ ŞEYLER YAPMAK İSTEMİYORUMDA.
ceptemsnadmin
Site Admin

MesajTarih: Pts Mar 12, 2007 11:17 am    Mesaj konusu: Re: TEKRAR MERHABA Alıntıyla Cevap Gönder
kuday73 yazmış:
ceptemsnadmin yazmış:
kuday73 yazmış:

EĞER ANKARADAYSANIZ BU İŞİ SİZ YAPSANIZ. YANLIŞ ŞEYLER YAPMAK İSTEMİYORUMDA.

Ankara'da değilim, ayrıca bu ayarları yapmak gerçekten çok kolay..
Başa dön
kuday73

MesajTarih: Pts Mar 12, 2007 11:58 am    Mesaj konusu: Re: TEKRAR MERHABA Alıntıyla Cevap Gönder
Ankara'da değilim, ayrıca bu ayarları yapmak gerçekten çok kolay..[/quote]

msn den görüşelim. yardım bekliyorum.
kuday73@hotmail.com
eklerken mesaj kısmına ceptemsn den derseniz sevinirim.
ergin_1907

MesajTarih: Cum Nis 20, 2007 2:54 pm    Mesaj konusu: ;) Alıntıyla Cevap Gönder
bu ayarları yaptım oldu e250 kullanıyorum oldukcada güzel burda admin kardeş herkeze yardımcı olmaya çalışıyo nitekim doğru bilgiler veriyo ama gördüğüm kadarıyla onunla kaba dilde konuşuluyo emeğine sağlık kardeş [/b]
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
uysalsinan

MesajTarih: Sal Nis 24, 2007 2:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
arkadaşlar bana msn programını nasıl ata bilecegim konusun da yardım cı olabilirmisiniz TESEKKÜRLER.....
Başa dön
bozbey

MesajTarih: Sal May 01, 2007 12:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
selamun aleyküm

Arkadaşlar samsung x640 telefonum var ve ceptemsn ye nasıl bağlanabilirim . Listede telefonumun markası yok . eklenmesini talep ediyorum .
Başa dön
system_24

MesajTarih: Pzr May 13, 2007 2:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder
bozbey yazmış:
selamun aleyküm

Arkadaşlar samsung x640 telefonum var ve ceptemsn ye nasıl bağlanabilirim . Listede telefonumun markası yok . eklenmesini talep ediyorum .

wap.ceptemsn.com'dan programı indirin.
Telefonunuzda calısıyorsa bir problem yok demektir.
Ancak wap.ceptemsn.com adresini web'e degil telefonunuzun wap tarayıcısına yazacaksınız.
Başa dön
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    ceptemsn Forum Ana Sayfa // Desteklenen modeller Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız