| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
ceptemsnadmin Site Admin
|
Tarih: Pts Şub 26, 2007 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| Seku yazmış: | | 6230i MSN KAPANIP AÇILIYOR NEDENDİR..? |
Bunun sebebi GPRS bağlantısının kopmasıdır. Yazışma penceresindeyken telefonunuzun sağ tarafındaki kırmızı tuşa basarsanız bağlantınız kopar.. |
|
| Başa dön |
|
|
fatma
|
Tarih: Çrş Nis 18, 2007 9:26 pm Mesaj konusu: Re: Uygulamanın telefona yüklenmesi nasıl olacak? |
|
|
|
| ceptemsnadmin yazmış: | Symbian S60 platformunda çalışan telefonlar için Ceptemsn kurulum dosyalarını http://www.ceptemsn.com/tel.aspx adresinden bilgisayarınıza indirebilir; daha sonra kablo, bluetooth veya kızılötesi seçeneklerinden biriyle dosyayı cep telefonunuza aktarabilirsiniz. Bunun dışında cep telefonunuzdan wap.ceptemsn.com adresine girerek de uygulama dosyasını indirebilirsiniz. Uygulamayı wap’tan indirmeniz için gereken GPRS Wap ayarlarınız Ceptemsn uygulaması tarafından otomatik olarak yapılır.
Java 2.0 için ise web’de indirme işlemi yapılmamaktadır (Güvenlik sebebi ile ilgili). Bu telefonlara uyumlu ceptemsn kurulum dosyalarını yalnızca wap.ceptemsn.com'dan indirebilirsiniz. |
_________________ YOK |
|
| Başa dön |
|
|
emrbalyemez
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| arkadaşlar ceptemsni çok istiyorum ancak telefonuma yüklemek için wap.ceptemsn.com adresine girmemi istiyor giriyoum ama olmuyor nasıl yapabilir yarıdm ederseniz sevinirim |
|
| Başa dön |
|
|
emrbalyemez
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| aaa okumamıştım tam olarak forumu yeni üyeyim sony ericsonlarda msn niçin çalışmıyor ki uyumlu gösteriyor ama... |
|
| Başa dön |
|
|
emrbalyemez
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| santana bende s700i kullanıyorum galiba ceptemsni yapmışsınh bir yardım edersin makbule geçer... |
|
| Başa dön |
|
|
emrbalyemez
|
Tarih: Çrş May 02, 2007 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| alex_sercan sen tam yüklemişsin galiba ericsonun kendi msnini bana anlatırmısın... |
|
| Başa dön |
|
|
system_24
Kayıt: 06 Arl 2006 Mesajlar: 125 Konum: Ceptemsn Moderatör
|
Tarih: Pzr May 13, 2007 2:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
|
| emrbalyemez yazmış: | | alex_sercan sen tam yüklemişsin galiba ericsonun kendi msnini bana anlatırmısın... |
Sonyericsson modellerinde farkli bir profil acmaniz gerekiyor.
Ancak bu profille baglanabilirsiniz |
|
| Başa dön |
|
|
centile
|
Tarih: Pzr Eyl 09, 2007 5:08 pm Mesaj konusu: SLM |
|
|
|
| benim 6280 war ama msn indiremiyorum bi yardimci olurmusunuz lütfen yoksa delirecem burda yapiyonuz bi iyilik şunu güzel bişekilde yapin lütfen istriham ediyorum |
|
| Başa dön |
|
|
ceptemsnadmin Site Admin
|
Tarih: Prş Ekm 04, 2007 10:24 am Mesaj konusu: Re: SLM |
|
|
|
| centile yazmış: | | benim 6280 war ama msn indiremiyorum bi yardimci olurmusunuz lütfen yoksa delirecem burda yapiyonuz bi iyilik şunu güzel bişekilde yapin lütfen istriham ediyorum |
Telefonunuz java destekli olduğundan dolayı telefonunuzun wap tarayıcısına wap.ceptemsn.com adresini girerek programı indirebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
|